Beslenme alışkanlığınıza 1 ürün ekleyin, kanserden korunun

Süt ve süt ürünlerinin bağırsak kanseri riskini azalttığını ifade eden cerrah Justin Stebbing, özellikle yoğurdun önemli bir besin olduğunu aktardı.
BESLENME ALIŞKANLIĞINIZI DEĞİŞTİRİN
Günlük beslenme alışkanlarının değişimi pek çok hastalık riskini de azalttığı ortaya çıktı. Stebbing, özellikle yoğurdun doğal olarak kanserle savaşan bakteriler içerdiğini ve kolon kanseri olarak da bilinen hastalığın riskini yüzde 20’ye kadar azalttığını iddia etti.
YOĞURT KANSER RİSKİNİ AZALTIYOR
Yapılan araştımarlara göre, düzenli yoğurt tüketiminin bazı kanser türlerine karşı koruyucu bir etkiye sahip olabileceğini gösterdi. Ancak tüm yoğurtların aynı faydaları sunmadığı konusunda uyarı yapıldı.
TAM YAĞLI ÇEŞİTLER DOYURUCU
Prof. Stebbing, “Farklı fermantasyon süreçleri farklı seviyelerde faydalı bakteri oluşumuna yol açabilir, bu nedenle canlı kültürlere sahip yoğurtları tercih edin” diye konuştu.
Stebbing, sade, şekersiz ve tam yağlı çeşitlerin daha doyurucu protein içerdiğini, şeker ve katkı maddeleri bakımından ise daha düşük olduğunu sözlerine ekledi.
Bu habere emoji ile tepki ver
Haber Kaynak : SOZCU.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”